Werkwijze

Voor de bruiloft
Wanneer jullie enthousiast zijn geworden van mijn beelden, nodig ik jullie graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij mij thuis! Het is ontzettend belangrijk dat het tussen ons klikt, zodat we op een heel ontspannen manier de huwelijksdag tegemoet kunnen gaan! Uiteraard denk ik ook graag met jullie mee over de indeling van de dag; wat past het beste bij jullie? Indien jullie ver weg wonen kunnen we natuurlijk ook skypen!

Tijdens de bruiloft
Genieten maar! Vier deze prachtige dag en maak er iets onvergetelijks van! Jullie bijzondere en intieme momenten worden vastgelegd op een creatieve en liefdevolle manier, met een vleugje humor 😉 Ik doe er alles aan om jullie een prachtige tastbare herinnering te kunnen geven. Moet ik daarvoor het water in? Dan ga ik daarvoor het water in!

Na de bruiloft
Waarschijnlijk zitten jullie de komende weken weg te dromen op de grote liefdeswolk. Dit is het moment waarop ik alle gemaakte foto’s zal bekijken en selecteren. Die selectie bewerk ik vervolgens zeer zorgvuldig; met liefde, tijd en aandacht!
Al na een paar dagen ontvangen jullie een paar foto’s als preview! In de weken die daarna volgen ontvangen jullie een online gallery, zodat jullie de foto’s kunnen delen met vrienden en familie.
Ook ga ik aan de slag met het ontwerpen van jullie album, waarin ik jullie persoonlijke verhaal zo goed en mooi mogelijk zal vertellen!